Advies

Advies op maat van L-CurveL-Curve geeft advies op het gebied van ICT en onderwijs.

 

De ontwikkelingen op het gebied van ICT en onderwijs gaan snel. L-Curve volgt deze ontwikkelingen op de voet en maakt gebruik van deze kennis binnen uw ICT project. Het gaat daarbij niet om de nieuwste hypes, maar om ICT toepassingen die wetenschappelijk onderbouwt een meerwaarde bieden voor uw onderwijs.

 

Het kan daarbij gaan om advies bij de aanschaf van nieuwe hardware. L-Curve selecteert samen met u de gewenste configuraties en helpt u bij het zoeken naar een geschikte ICT partner.

 

L-Curve kan u ook van dienst zijn bij het schrijven van een meerjaren beleidsadvies. Wij inventariseren de huidige stand van zaken met betrekking tot ICT en onderwijs. Vervolgens wordt een plan opgesteld om te komen tot de volgende verdieping in uw ICT beleid.

 

Logo L-CurveWij geven daarnaast ook praktische cursussen om leraren te trainen in het gebruik van verschillende ICT middelen. Er wordt tijdens de trainingen specifiek aandacht besteedt aan de didactische mogelijkheden van een specifiek ICT middel.

 

Zo is het gebruik van een digibord een van de onderwerpen die in de vorm van een training aangeboden wordt. Aan de hand van enkele situaties uit de onderwijspraktijk wordt bekeken op welke wijze het digibord een meerwaarde kan bieden. Desgewenst kunnen deze situaties vooraf worden doorgesproken zodat u een training kan verwachten die aansluit bij uw onderwijspraktijk.

 

TIP: Kijk voor enkele tips met betrekking tot het digibord alvast naar ons artikel over het gebruik van digiborden.