Vindt u dit een interessant artikel? Wordt gratis lid van onze nieuwsbrief ››

WK 2010, maak een digitaal spandoek


1Deze week een wat minder educatief onderwerp dan de afgelopen weken. adidas pas cher nike roshe run Nike Air Max 90 Fleur Homme Nike Kyrie 1 Air Jordan 7 Air Foamposite One Maar wel eentje die je van pas kan komen op de vrijdagmiddag voor de wedstrijd Nederland – Brazilië.


Veel leerlingen zijn waarschijnlijk net als enkele van je collega’s erop gebrand om stipt om 15.30 de school te verlaten en snel thuis te komen om zo op tijd de aanvang van de wedstrijd te kunnen zien. asics gel nimbus 18 soldes nike air max 95 Nike Air Max 2016 Femme Under Armour Rocket Womens Air Jordan 5 Air Jordan 6 Retro Dat wordt dus nog een hele opgave om een goede invulling te geven aan de vrijdag middag.

Om de oranjekoorts in goede banen te leiden en de leerlingen de mogelijkheid te geven wat met hun enthousiasme te doen zou je de volgende opdracht met ze gaan doen:


Maak samen met je groep een digitaal spandoek op het digibord of PC. ugg australia bottes asics gel lyte 3 Samaje Perine NCAA Jersey Detroit Pistons NIKE AIR MAX TAILWIND 8

cheap air jordans uk


Een mogelijke werkwijze zou kunnen zijn dat de leerlingen in groepjes van drie of vier hun eigen ontwerp maken op de PC. nike requin ADIDAS VALCLEAN2 CMF air max 2017 nero uomo

adidas ultra boost męskie adidas 2017 pas cher Ze kunnen daarbij denken aan:

- kleur van het spandoek

- welke slogan erop komt

- of er bijvoorbeeld abeeldingen van voetballers op komen

- of dat het spandoek voor het hele team is of voor een speciale speler


Wanneer je beschikt over een digibord is het leuk om een groepje dat goed aan het werk is hun digital spandoek op het digibord te maken.


Software / techniek


2Als tekenprogramma zou je gebruik kunnen maken van Paint. nike air max 97 nike air jordan 12 donna adidas outlet shop nike air max nettbutikk Joc Pederson Jersey Dit zit standaard op alle computers en is door de leerlingen eenvoudig te gebruiken.


Ook de verschillende digiborden bieden voldoende mogelijkheden om een mooi digitaal spandoek te maken.


Wanneer het om leerlingen in het voortgezet onderwijs gaat en de school beschikt over de juiste software kan ook gebruik gemaakt worden van Photoshop of Illustrator.Wanneer de spandoeken mooi geworden zijn is het natuurlijk leuk om ze af te drukken en in de klas op te hangen. ugg australia 2018 nike air max Air Jordan Retro 8 Womens Air Jordan 14 LUNAREPIC FLYKNIT nike air max 2017 dames O ja, Asics Gel Kayano Evo Homme Women Air Jordan 6 Dallas Mavericks Maglia Shaquille O’Neal zorg dan wel dat je voldoende oranje inkt in de printer hebt zitten.


Over twee weken verschijnt de volgende nieuwsbrief.Vond u dit een interessant artikel?
Vul hier uw e-mail adres in en ontvang gratis onze wekelijkse nieuwsbrief.
We verstrekken uw e-mail adres nooit aan derden en gebruiken
het ook niet voor andere doeleinden dan deze nieuwsbrief.
Plaats een reactie