Het mooiste digitale schoolrapport van Nederland

Digitaal Schoolrapport en Portfolio “Mijn Rapport”SchoolrapportVoor basisscholen die meer willen met de rapportage naar leerlingen en ouders toe heeft L-Curve “Mijn Rapport” ontwikkeld. Met behulp van deze applicatie worden de toetsgegevens veilig via internet bijgehouden en kunt u ze met een druk op de knop via een PDF document afdrukken.

 

Er is bij de ontwikkeling van dit product veel rekening gehouden met de persoonlijke wensen van een school. Daarom is het uiteindelijke rapport geheel aan te passen naar uw eigen inzicht..

 

Naast het papieren rapport dat voorzien is van tekening en foto van de leerling (deze kunt u desgewenst uploaden) wordt er online een leerling portfolio bijgehouden. Hier kunnen ouders eenvoudig inloggen en alle resultaten van de leerling bekijken.

 

Daarnaast kan de leerkracht online tekeningen, werkstukken en schrijfopdrachten toevoegen. Zo krijgen ouders een compleet overzicht van de ontwikkeling van hun kind gedurende de basisschoolperiode.

 

Wilt u een maand gratis werken met “Mijn Rapport” ga dan naar www.mijnrapport.net en meldt u aan. U kunt dan direct aan de slag en een maand geheel vrijblijvend en gratis werken met het mooiste schoolrapport van Nederland


Download hier een voorbeeldrapport zoals u dat kunt afdrukken vanuit Mijn Rapport. De opmaak van dit rapport is in overleg aan te passen naar de specifieke wensen van de school.Schermafbeeldingen “Mijn Rapport”


verschillende video's


U krijgt hiervoor

  • Toegang tot de ouder portaal
  • Dagelijkse backup van uw data
  • Toegang tot de knowledge base
  • 1 GB opslag in het leerling portfolio
  • 1,5 uur instructie voor het team
  • 1 uur instructie voor directie en ICT coördinator


Hebben we u kunnen interesseren voor het mooiste schoolrapport van Nederland "Mijn Rapport"?

Graag komen we vrijblijvend bij u een presentatie geven van dit product. Stuur een e-mail naar info@l-curve.nl